Kérdése van? Hívjon minket! +36-1-314-2095

Blog
WPOWER Hungary
WPOWER Hungary
2023.03.09 12:13

ONIKUMA X11 gameing fejhallgató

ONIKUMA X11 gameing fejhallgató

Az ONIKUMA X11 egy gaming fejhallgató, amelyet az Onikuma cég készített azoknak a felhasználóknak akik nem csak a kíváló hangminőséget preferálják, hanem a termékek külső megjelenése, anyagminősége is fontos.

A cikkünkben egy " fehér, cicafüles verziót " elemzünk. Mielőtt még elkönyvelnénk, hogy ez a termék kizárólag Hölgyek számára készült, mindenképp meg kell említeni, hogy a cicafülek levehetőek, a világítás kikapcsolható.

onikuma x11 cicafüles gamerPc fejhallgató  

 

 .Kialakítás:

    • Az ONIKUMA X11 fejhallgató ergonomikus kialakítással rendelkezik, amely kényelmes illeszkedést biztosít a fejre. A csúsztatható fejpántoknak köszönhetően a fejmérethez igazítható a fejhallgató. 
    • A fülpárnák puha, lélegző anyagból készülnek, ami hosszabb játékmenetek során is kényelmes viseletet biztosítanak.
    • A fejhallgató mikrofonnal is rendelkezik, amely lehetővé teszi a kommunikációt más játékosokkal.
    • A mikrofon egy igen fejlett "omni-directional" technológiával készült. A legegyszerűbben a "többirányú" jelző azt jelenti, hogy a hangszóró vagy a mikrofon érzékeny minden irányban. Ez azt jelenti, hogy nemcsak egy adott irányba szól a hang, hanem minden irányba egyformán sugároz vagy érzékel. Ez a tulajdonság például a mikrofonok esetében fontos, mert lehetővé teszi, hogy a hangot minden irányból érzékeljék, így a mikrofon használója szabadon mozoghat a mikrofon körül anélkül, hogy elveszítené a hangminőséget. Az omni-directional mikrofonok általában több hangforrásból is képesek érzékelni a hangokat, ami hasznos lehet konferenciabeszélgetéseknél, interjúknál, vagy bármilyen olyan helyzetben, amikor több ember beszélget egyszerre. A hangszórók esetében az omni-directional jelző azt jelenti, hogy a hangot egyenletesen terjesztik szét minden irányba, így több ember is élvezheti a hangzást.
    • Az ONIKUMA X11 fejhallgató két nagy 50mm-es hangszóróval rendelkezik, amelyek nagyobb és tisztább hangzást biztosítanak a játékokhoz és zenékhez.
    • A hangszóró átvihető frekvenciatartománya határozza meg, hogy milyen mély vagy magas hangokat tud reprodukálni. A legjobb hangszórók általában a teljes hallható tartományt reprodukálják (20 Hz - 20 kHz).
    • A fejhallgató zajszűrő funkcióval rendelkezik, amely kiszűri a környezeti zajokat és jobb hangminőséget biztosít.
    • A fejhallgató csatlakozik az eszközökhöz egy 3,5 mm-es jack dugón keresztül vagy USB porton keresztül.
    • A fejhallgató kompatibilis számos készülékkel, beleértve a PC-ket, laptopokat, mobiltelefonokat, tableteket és más játékkonzolokat is.
    • A fejhallgató kábele hosszú és ellenálló, amely könnyű mozgást tesz lehetővé anélkül, hogy a kábel akadályozná a játékmenetet.
    • A fejhallgató színválasztéka széles, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.